ТЕЛЕВИЗИЈА ЕДО

СЕКОГАШ СО ВАС

Македонија

Градоначалникот Шилегов ја посети Старата скопска чаршија, каде одржа неколку средби созанаетчиите кои работат во овој дел на градот.„Уште во 2018-та...

Скопскиот градоначалник нуди финансиска поддршка за сите групи граѓани воследните четири години Во изминатите речиси две години пандемијата ги смени...

Copyright © Едо телевизија. | Newsphere by AF themes.