ТЕЛЕВИЗИЈА ЕДО

СЕКОГАШ СО ВАС

Македонија

Улицата Кај ѕвончарите во старата битолска чаршија денеска беше во траорна тишина . Замина последнито ѕвончар Благојче Илијевски, кого цистичната...

Copyright © Едо телевизија. | Newsphere by AF themes.