ТЕЛЕВИЗИЈА ЕДО

СЕКОГАШ СО ВАС

Македонија

Таа воопшто не сфаќа колку е арогантно и навредливо за говорителите на овој јазик кого тие го нарекуваат „македонски“, зашто...

Copyright © Едо телевизија. | Newsphere by AF themes.