ТЕЛЕВИЗИЈА ЕДО

СЕКОГАШ СО ВАС

Исклучок се прави во дејности каде не може да се прекине работниот процес, како што се рудници за метал и јаглен; аптеките; производството на леб; претпријатијата за снабдување го гас, струја вода;...

Copyright © Едо телевизија. | Newsphere by AF themes.