ТЕЛЕВИЗИЈА ЕДО

СЕКОГАШ СО ВАС

Република

Со 40 години стари објекти, Македонија се бори против длабоката економска и енергетска криза. Чека нова европска помош за справување...

„Тоа што некој сака да провоцира тоа е негов проблем. Ние точно знаеме што е нашата историја. Ние точно знаеме...

Copyright © Едо телевизија. | Newsphere by AF themes.