ТЕЛЕВИЗИЈА ЕДО

СЕКОГАШ СО ВАС

Политика

Претседателот на Владата Зоран Заев, заедно со заменик-претседателот во Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров и министерот за надворешни...

Државната комисија за спречување на корупција (ДКСК) правејќи проверки на имотно-правна состојба на избрани и именувани функционери и вистинитоста на...

Copyright © Едо телевизија. | Newsphere by AF themes.