ТЕЛЕВИЗИЈА ЕДО

СЕКОГАШ СО ВАС

Бизнис

Програмата за Рурален развој за 2021 година на МЗШВ излезе во Службен весник, информира платформата Агротим. Средствата за финансиска поддршка на...

Апсолутно сум незадоволен од висината на платите што им се исплаќаат на вработените во индустриските зони, изјави директорот на Дирекцијата...

Copyright © Едо телевизија. | Newsphere by AF themes.