ТЕЛЕВИЗИЈА ЕДО

СЕКОГАШ СО ВАС

Бизнис

Туристичките агенции бараат итно продолжување на финансиската поддршка за плати, без изоставување на јануари и зголемување на капацитетите во автобусите....

Програмата за Рурален развој за 2021 година на МЗШВ излезе во Службен весник, информира платформата Агротим. Средствата за финансиска поддршка на...

Copyright © Едо телевизија. | Newsphere by AF themes.