ТЕЛЕВИЗИЈА ЕДО

СЕКОГАШ СО ВАС

Бизнис

Вкупно 5.7 милиони евра ќе се распределат за поддршка на 103 компании, чии проекти се одобрени за финансиска поддршка во...

Земјите-членки на ЕУ и Европскиот парламент се согласија за голема реформа на огромните земјоделски субвенции на Унијата, предизвикувајќи загриженост кај...

Copyright © Едо телевизија. | Newsphere by AF themes.