ТЕЛЕВИЗИЈА ЕДО

СЕКОГАШ СО ВАС

Пред 18 пратеници од ВМРО-ДПМНЕ, координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ Никола Мицевски го прочита експозето за интерпелацијата што оваа...

Copyright © Едо телевизија. | Newsphere by AF themes.