ТЕЛЕВИЗИЈА ЕДО

СЕКОГАШ СО ВАС

Македонија

Претседателот Ѓорѓе Иванов обраќањето пред учесниците на првата Национална конференција за византологија и медиевистика насловена „Самуиловата држава – 1.000 години...

Copyright © Едо телевизија. | Newsphere by AF themes.