ТЕЛЕВИЗИЈА ЕДО

СЕКОГАШ СО ВАС

Бизнис

Петтиот антикризен пакет се состои од 29 мерки распоредени во четири столба Вкупно 9,7 милијарди денари или 160 милиони евра...

Цените рипаат, РКЕ тврди дека има 2,64% поевтинување?!Од РКЕ добивме непријатно изненадување и статистичка утеха. Цените на бензините и дизел...

Copyright © Едо телевизија. | Newsphere by AF themes.