ТЕЛЕВИЗИЈА ЕДО

СЕКОГАШ СО ВАС

Дирекцијата за дијаспора и братските турски заедници се солидаризира со настраданите во Албанија

Денес, посакувам Божја милост кон нашите браќа и сестри кои ги загубија животите поради 
земјотресот во пријателската и братска земја на Република Албанија. Република Турција,
 во близина на албански браќа со сите институции и организации. Нашите молитви се со нашите
 браќа Албанци

 

 

Please follow and like us:
Copyright © Едо телевизија. | Newsphere by AF themes.