ТЕЛЕВИЗИЈА ЕДО

СЕКОГАШ СО ВАС

Бесплатен превоз и денеска поради загадениот воздух во Скопје

Од Јавото сообраќајно претпријатие – Скопје соопштуваат деека согласно мерките за намалување на загадувањето на воздухот, користењето на јавниот превоз ќе биде бесплатно.

Од ЈСП додаваат дека граѓаните ќе бидат навремено известени за прекин на важноста на одлуката за бесплатен превоз.

Please follow and like us:
Copyright © Едо телевизија. | Newsphere by AF themes.