ТЕЛЕВИЗИЈА ЕДО

СЕКОГАШ СО ВАС

Република

Поранешниот претседател Бранко Црвенковски беше домаќин на регионалната конференција на Подгоричкиот клуб. На оваа конференција учестуваат сите поранешни претедатели и...

Copyright © Едо телевизија. | Newsphere by AF themes.