Владата предлага СЈО да добие проширени надлежности и неограничен мандат

Со новиот предлог закон се зголемуваат надлежностите на СЈО. Освен кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на прислушуваните разговори, специјалното обвинителство ќе

Повеќе