ЕУ треба да биде загрижена поради „Хуавеј“, смета европскиот комесар за технологија

Европската унија треба да биде загрижена за „Хуавеј“ и други кинески компании поради ризикот кој тие го претставуваат за индустријата и безбедносна во европскиот

Повеќе