Ципрас: Договорот од Преспа отвора перспектива на мир и соработка во регионот

Имаме многу важен договор со северните соседи, договор што се однесува на перспективата на соработка и мир во регионот, вели грчкиот премиер Алексис Ципрас

Повеќе