Од утре се затвора Комплексот „Македонско село“

Комплексот „Македонско село“ се затвора од утре. Одлуката денеска ја објави менаџментот на нивната веб-страница и на Фејсбук профилот. Ве информираме дека менаџментот на

Повеќе