Стара баба со одговорот посрамотила девојка во полн автобус – Овие зборови ќе ги памти цел живот

Одговорот на една баба умислената девојка навистина спушти на земја. еве за што се работ:   Една баба седела во автобус до една истетовирана

Повеќе