Поскапуваат билетите за градскиот превоз?!

Според неофицијални податоци поскапуваат автобуските билети во градскиот превоз. По дознавањето на оваа информација компаниите веќе веднаш започнаа да се правдаат дека поскапувањето се

Повеќе

Лиценцираните таксисти ќе се означуваат со жолти табли и еколошки налепници

На лиценцираните такси автомобили задолжително ќе се поставуваат жолти табли со што граѓаните ќе ги разликуваат од нелегалните превозници и сите ќе бидат означени

Повеќе

ЗАСИЛЕНИ АКТИВНОСТИ НА ГРАДСКИОТ ИНСПЕКТОРАТ СО ДВОЈНО ПОГОЛЕМ БРОЈ КАЗНИ ЗА ЗАГАДУВАЧИТЕ

На денешната дваесетта седница на Советот на Град Скопје, советниците поставуваа прашања за работата на градоначалникот, градската администрација, јавните претпријатија, јавните институции и средните

Повеќе

Од утре се затвора Комплексот „Македонско село“

Комплексот „Македонско село“ се затвора од утре. Одлуката денеска ја објави менаџментот на нивната веб-страница и на Фејсбук профилот. Ве информираме дека менаџментот на

Повеќе