ТЕЛЕВИЗИЈА ЕДО

СЕКОГАШ СО ВАС

Свет

Рускиот претседател Владимир Путин изјави дека втората руска вакцина против вирусот корона ќе биде регистрирани во најскоро време. „Инаку, наскоро...

Мултилатерализмот денес мора да биде различен од оној на дваесеттиот век: моќта се префрли и предизвиците веќе не се исти....

Copyright © Едо телевизија. | Newsphere by AF themes.