Маврово и Крушево под снег, најстудено во Берово минус пет степени

Снежна покривка од шест сантиметри е формирана изутринава во Маврово, а во Крушево и Лазарополе четири односно три сантимери. Најниска температута од -5 степени,

Повеќе

Во Охрид се собираа средства за лекување на малата Сара Настеска – потребни се 200 000 евра

Граѓаните на Охрид уште еднаш демонстрираат хуманост и подготвеност да помогнат во неволја. Голем број граѓани, но и фирми, компании, здруженија, спортски клубови, институции

Повеќе

Во Куманово се одбележа Денот на здружената оперативна команда на АРМ

Денеска во касарната Боро Менков во Куманово во организација на здружената оперативна команда при АРМ се одржа 5-тата по ред свеченост насловена како „Ден

Повеќе