Судијата се налути: „Последна опомена за ВМРО-ДПМНЕ, само виша сила ќе ве спаси

Судењето за предметот „Талир“ на Специјалното јавно обвинителство се одложува за 2 април поради отсуство на бранителот на правниот субјект ВМРО-ДПМНЕ, а тоа го

Повеќе