Илон Маск вели сите луѓе треба да работат најмалку 80 часа неделно за да го сменат светот

Илон Маск во понеделникот на Твитер напиша дека верува дека ако сакаме вистински да го промениме светот би требало да работиме 80 часа неделно,

Повеќе

Што се случува под Антарктикот? Научниците снимиле страшни звуци!

Научниците на арктичкото дно забележале страшни звуци, а потоа спровеле истражување за да дознаат зошто тие се формираат. Откако во 2014. година истражувачите поставиле

Повеќе