ТЕЛЕВИЗИЈА ЕДО

СЕКОГАШ СО ВАС

Балкан

Националниот оператор во Бугарија за природен гас, компанијата „Булгартрансгас“, преку преземени 20 отсто од акциите во грчката компанија „Гастрејд“, учествува...

Copyright © Едо телевизија. | Newsphere by AF themes.