ТЕЛЕВИЗИЈА ЕДО

СЕКОГАШ СО ВАС

Балкан

Издадената турска навигациска информација (NAVTEX) за сеизмички истражувања во морскиот дел југоисточно од грчкиот остров Кастелоризо ги заостри односите меѓу...

Copyright © Едо телевизија. | Newsphere by AF themes.