Новинарите собраа 50 евра, но Арнаудов не даде изјава – се шегувал

По изјавата на пратеникот Љубен Арнаудов, обвинет за настаните од 27 април минатата година, дека изјава ќе даде само за 50 евра, новинарите на паузата од денешното рочиште собраа пари и му ги понудија на Арнаудов да даде одговор на прашањето, дали ќе поднесе барање за амнестија.

Сепак тој не одговори на прашањето туку кажа дека само сакал да се пошегува, но не и да ги навреди новинарите.

Please follow and like us:

You May Also Like