Нова средба за иднината на СЈО

Почнаа работните групи меѓу претставници на власта и опозицијата за законот за јавно обвинителство.

Средбата се одржува во Министерството за правда.

На претходната средба се постигна договор за финансирањето и за одговорноста на обвинителите.

Please follow and like us:

You May Also Like