Мицкоски на Твитер: Добиле или не добиле датум за преговори одиме на избори

Ставот на партијата е јасен, веднаш после одлуката на Европскиот совет во насока на тоа дали Македонија ќе добие или нема да добие датум за преговори треба да се организираат парламентарни избори.

Ова го напиша лидерот на опозицијата Христијан Мицкоски на Твитер.

Please follow and like us:

You May Also Like