Мицкоски дојде пред Собрание – на протест и Јакимовски

Лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, повторно се приклучи на протестот пред Собрание против финалната фаза од уставните измени.

Со него беа многу видни функционери, како и Стевче јакимовски

Please follow and like us:

You May Also Like