Заев: Променети ќе видат осум министри и најмалку 20 директори

Премиерот Заев најави реконструкција со осум нови министри чии имиња ќе ги објави до крајот на идната недела.
Заев најави дека ќе бидат сменети и најмалку 20 директори на јавни претпријатија.Министрите ќе бидат од СДСМ, ДУИ и од другите коалициони партнери на власта.

Please follow and like us:

You May Also Like