Денеска Регулаторна ќе објави нови цени за дериватите

Регулаторната комисија за енергетика денеска треба да го објави новиот ценовник за нафтените деривати што ќе биде во сила сѐ до следниот понеделник.

Минатата недела со одлука на Регулаторна, цената на бензините се зголеми за половина денар, а дизелот поевтини за еден денар по литар.

Please follow and like us:

You May Also Like