Возила на КФОР во Косовска Митровица, НАТО ја надлетува Приштина

На мостот што ги дели северниот и јужниот дел на Косовска Митровица за време на изјаснувањето за косовската војска, стационирани се возила на КФОР, а НАТО лета над Приштина, јавуваат српските медиуНа влезот во јужниот дел на Косовска Митровица се паркирани четири оклопни возила и камион и џип, а станува збор за полскиот контингент на КФОР. Присутна е и косовската полиција.ми.

Please follow and like us:

You May Also Like