(Аудио) Комплетните снимки од разговорите меѓу Камчев и Јовановски

 

Италијанскиот весник Ла Верита веќе објави две серии разговори меѓу актерите во аферата „Рекет“, но во меѓувреме ги направи достапни сите снимки кои ги поседува на оваа тема. Тука можете да ги слушнете во аудио формат.

Please follow and like us:

You May Also Like