Sat10222016

Last update05:35:15 PM GMT

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

ДАЛИ ЗНАЕТЕ ДЕКА НОВИОТ IOS 10 „КРИЕ“ НЕКОИ МОЖНОСТИ?

ДАЛИ ЗНАЕТЕ ДЕКА НОВИОТ IOS 10 „КРИЕ“ НЕКОИ МОЖНОСТИ?

Најновото издание на мобилната платформа од Apple, iOS 10, веќе се наоѓа на голем број уреди на Apple.

Detail

Што се случува во телото кога имаме пеперутки во стомакот?

Што се случува во телото кога имаме пеперутки во стомакот?

На сите ни се случило да го имаме тоа чувство на „пеперутки“ во стомакот, на пример пред испит, или кога сме со оној што ни се допаѓа.

Detail

Instagram подготвува револуција со новите опции

Instagram подготвува револуција со новите опции

Откако Facebook ја воведе опцијата за пренос на видеа во живо, сега и Instagram се подготвува да ја воведе истата опција. 

Detail

Најлошото допрва доаѓа? Голем хакерски напад урнал голем број познати страници

Најлошото допрва доаѓа? Голем хакерски напад урнал голем број познати страници

Само прашање на време е кога ќе уследи нов голем сајбер напад од кој ќе биде многу тешко да се одбрани, и кој би можел да предизвика огромен хаос.

Detail

На Роналдо сите му се смејат, еве зошто

На Роналдо сите му се смејат, еве зошто

Португалскиот фудбалер Кристијано Роналдо стана главна тема за потсмев на социјалните мрежи поради неговите нови патики.

Detail

Роденден, мала забава: Брена наполни 56 години, еве како и честитаа синовите

Роденден, мала забава: Брена наполни 56 години, еве како и честитаа синовите

Популарната пејачка Лепа Брена наполни 56 години, а по полноќ, во семејниот дом на Бежанијска коса, синовите Виктор и Стефан, подготвија изненадување за мама.

Detail

Ќе се шокирате: Еве од каде доаѓа косата за надградби

Ќе се шокирате: Еве од каде доаѓа косата за надградби

Голем број жени својата коса ја продолжуваат со надоградба.

Detail

Мостар го дочекува маратонецот кој ќе урива Гинисов рекорд

Мостар го дочекува маратонецот кој ќе урива Гинисов рекорд

Горан Николиќ (1967) од Крагуевац подготвен е да го постави новиот Гинисов светски рекорд во трчање, а ќе трча 55 маратони (42,195 км) за 55 дена во континуитет (сегашниот Гинисов светски рекорд е 53 маратони за 53 дена).

Detail

Отворена Канцеларијата на МУСИАД во Скопје

Отворена Канцеларијата на МУСИАД во Скопје

Македонија да не ја перципирате како мала земја со само два милиона жители, туку како држава која ќе ви ја отвори вратата кон огромниот пазар од 650 милиони луѓе.

Detail

Зголемено монетарното злато во девизните резерви

Зголемено монетарното злато во девизните резерви

Народната банка ја зголеми количината на монетарно злато во девизните резерви на Република Македонија преку постапка на претопување на пригодни ковани пари и дефинитивно одземени златни предмети во монетарно злато.

Detail


Денеска на програмата

Среда 19.10.201601:32 Ин магазин - емисија

02:15 Гласот на Америка на Босански јазик

02:45 Топ 20 - емисија

03:20 Балкан диск - емисија

04:11 Раѓање на македонска нација - Документарна програма

05:20 Создавање на современа држава - Документарна програма

06:56 Македонија во бугарска политика - Документарна програма

08:05 Патопис - емисија

08:36 Браќа мечки - Цртан филм

10:03 Глас на америка на босански јазик

10:36 Ин магазин - емисија

11:10 Истрошеност на еднопартиски систем - Документарен филм

12:10 Без коментар

12:20 Музика

13:16 Македонци во бугарска политика - Документарен филм

14:10 Мики маус - Цртан филм

15:06 Топ 20

15:51 Патопис- документарна програма

16:00 Ин магазин - забавна емисија

16:45 Музика

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Музика

19:30 Ин магазин - емисија

19:59 Глас на америка на босански јазик

20:30 Војни удар - Игран филм

22:15 Без коментар

22:30 Вести

23:09 Големиот брат - Игран филм


Среда 19.10.201601:32 Ин магазин - емисија

02:15 Гласот на Америка на Босански јазик

02:45 Топ 20 - емисија

03:20 Балкан диск - емисија

04:11 Раѓање на македонска нација - Документарна програма

05:20 Создавање на современа држава - Документарна програма

06:56 Македонија во бугарска политика - Документарна програма

08:05 Патопис - емисија

08:36 Браќа мечки - Цртан филм

10:03 Глас на америка на босански јазик

10:36 Ин магазин - емисија

11:10 Истрошеност на еднопартиски систем - Документарен филм

12:10 Без коментар

12:20 Музика

13:16 Македонци во бугарска политика - Документарен филм

14:10 Мики маус - Цртан филм

15:06 Топ 20

15:51 Патопис- документарна програма

16:00 Ин магазин - забавна емисија

16:45 Музика

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Музика

19:30 Ин магазин - емисија

19:59 Глас на америка на босански јазик

20:30 Војни удар - Игран филм

22:15 Без коментар

22:30 Вести

23:09 Големиот брат - Игран филм


Среда 19.10.201601:32 Ин магазин - емисија

02:15 Гласот на Америка на Босански јазик

02:45 Топ 20 - емисија

03:20 Балкан диск - емисија

04:11 Раѓање на македонска нација - Документарна програма

05:20 Создавање на современа држава - Документарна програма

06:56 Македонија во бугарска политика - Документарна програма

08:05 Патопис - емисија

08:36 Браќа мечки - Цртан филм

10:03 Глас на америка на босански јазик

10:36 Ин магазин - емисија

11:10 Истрошеност на еднопартиски систем - Документарен филм

12:10 Без коментар

12:20 Музика

13:16 Македонци во бугарска политика - Документарен филм

14:10 Мики маус - Цртан филм

15:06 Топ 20

15:51 Патопис- документарна програма

16:00 Ин магазин - забавна емисија

16:45 Музика

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Музика

19:30 Ин магазин - емисија

19:59 Глас на америка на босански јазик

20:30 Војни удар - Игран филм

22:15 Без коментар

22:30 Вести

23:09 Големиот брат - Игран филм


Среда 19.10.201601:32 Ин магазин - емисија

02:15 Гласот на Америка на Босански јазик

02:45 Топ 20 - емисија

03:20 Балкан диск - емисија

04:11 Раѓање на македонска нација - Документарна програма

05:20 Создавање на современа држава - Документарна програма

06:56 Македонија во бугарска политика - Документарна програма

08:05 Патопис - емисија

08:36 Браќа мечки - Цртан филм

10:03 Глас на америка на босански јазик

10:36 Ин магазин - емисија

11:10 Истрошеност на еднопартиски систем - Документарен филм

12:10 Без коментар

12:20 Музика

13:16 Македонци во бугарска политика - Документарен филм

14:10 Мики маус - Цртан филм

15:06 Топ 20

15:51 Патопис- документарна програма

16:00 Ин магазин - забавна емисија

16:45 Музика

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Музика

19:30 Ин магазин - емисија

19:59 Глас на америка на босански јазик

20:30 Војни удар - Игран филм

22:15 Без коментар

22:30 Вести

23:09 Големиот брат - Игран филм


Среда 19.10.201601:32 Ин магазин - емисија

02:15 Гласот на Америка на Босански јазик

02:45 Топ 20 - емисија

03:20 Балкан диск - емисија

04:11 Раѓање на македонска нација - Документарна програма

05:20 Создавање на современа држава - Документарна програма

06:56 Македонија во бугарска политика - Документарна програма

08:05 Патопис - емисија

08:36 Браќа мечки - Цртан филм

10:03 Глас на америка на босански јазик

10:36 Ин магазин - емисија

11:10 Истрошеност на еднопартиски систем - Документарен филм

12:10 Без коментар

12:20 Музика

13:16 Македонци во бугарска политика - Документарен филм

14:10 Мики маус - Цртан филм

15:06 Топ 20

15:51 Патопис- документарна програма

16:00 Ин магазин - забавна емисија

16:45 Музика

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Музика

19:30 Ин магазин - емисија

19:59 Глас на америка на босански јазик

20:30 Војни удар - Игран филм

22:15 Без коментар

22:30 Вести

23:09 Големиот брат - Игран филм


Среда 19.10.201601:32 Ин магазин - емисија

02:15 Гласот на Америка на Босански јазик

02:45 Топ 20 - емисија

03:20 Балкан диск - емисија

04:11 Раѓање на македонска нација - Документарна програма

05:20 Создавање на современа држава - Документарна програма

06:56 Македонија во бугарска политика - Документарна програма

08:05 Патопис - емисија

08:36 Браќа мечки - Цртан филм

10:03 Глас на америка на босански јазик

10:36 Ин магазин - емисија

11:10 Истрошеност на еднопартиски систем - Документарен филм

12:10 Без коментар

12:20 Музика

13:16 Македонци во бугарска политика - Документарен филм

14:10 Мики маус - Цртан филм

15:06 Топ 20

15:51 Патопис- документарна програма

16:00 Ин магазин - забавна емисија

16:45 Музика

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Музика

19:30 Ин магазин - емисија

19:59 Глас на америка на босански јазик

20:30 Војни удар - Игран филм

22:15 Без коментар

22:30 Вести

23:09 Големиот брат - Игран филм


Среда 19.10.201601:32 Ин магазин - емисија

02:15 Гласот на Америка на Босански јазик

02:45 Топ 20 - емисија

03:20 Балкан диск - емисија

04:11 Раѓање на македонска нација - Документарна програма

05:20 Создавање на современа држава - Документарна програма

06:56 Македонија во бугарска политика - Документарна програма

08:05 Патопис - емисија

08:36 Браќа мечки - Цртан филм

10:03 Глас на америка на босански јазик

10:36 Ин магазин - емисија

11:10 Истрошеност на еднопартиски систем - Документарен филм

12:10 Без коментар

12:20 Музика

13:16 Македонци во бугарска политика - Документарен филм

14:10 Мики маус - Цртан филм

15:06 Топ 20

15:51 Патопис- документарна програма

16:00 Ин магазин - забавна емисија

16:45 Музика

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Музика

19:30 Ин магазин - емисија

19:59 Глас на америка на босански јазик

20:30 Војни удар - Игран филм

22:15 Без коментар

22:30 Вести

23:09 Големиот брат - Игран филм


Среда 19.10.201601:32 Ин магазин - емисија

02:15 Гласот на Америка на Босански јазик

02:45 Топ 20 - емисија

03:20 Балкан диск - емисија

04:11 Раѓање на македонска нација - Документарна програма

05:20 Создавање на современа држава - Документарна програма

06:56 Македонија во бугарска политика - Документарна програма

08:05 Патопис - емисија

08:36 Браќа мечки - Цртан филм

10:03 Глас на америка на босански јазик

10:36 Ин магазин - емисија

11:10 Истрошеност на еднопартиски систем - Документарен филм

12:10 Без коментар

12:20 Музика

13:16 Македонци во бугарска политика - Документарен филм

14:10 Мики маус - Цртан филм

15:06 Топ 20

15:51 Патопис- документарна програма

16:00 Ин магазин - забавна емисија

16:45 Музика

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Музика

19:30 Ин магазин - емисија

19:59 Глас на америка на босански јазик

20:30 Војни удар - Игран филм

22:15 Без коментар

22:30 Вести

23:09 Големиот брат - Игран филм


Среда 19.10.201601:32 Ин магазин - емисија

02:15 Гласот на Америка на Босански јазик

02:45 Топ 20 - емисија

03:20 Балкан диск - емисија

04:11 Раѓање на македонска нација - Документарна програма

05:20 Создавање на современа држава - Документарна програма

06:56 Македонија во бугарска политика - Документарна програма

08:05 Патопис - емисија

08:36 Браќа мечки - Цртан филм

10:03 Глас на америка на босански јазик

10:36 Ин магазин - емисија

11:10 Истрошеност на еднопартиски систем - Документарен филм

12:10 Без коментар

12:20 Музика

13:16 Македонци во бугарска политика - Документарен филм

14:10 Мики маус - Цртан филм

15:06 Топ 20

15:51 Патопис- документарна програма

16:00 Ин магазин - забавна емисија

16:45 Музика

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Музика

19:30 Ин магазин - емисија

19:59 Глас на америка на босански јазик

20:30 Војни удар - Игран филм

22:15 Без коментар

22:30 Вести

23:09 Големиот брат - Игран филм


Среда 19.10.201601:32 Ин магазин - емисија

02:15 Гласот на Америка на Босански јазик

02:45 Топ 20 - емисија

03:20 Балкан диск - емисија

04:11 Раѓање на македонска нација - Документарна програма

05:20 Создавање на современа држава - Документарна програма

06:56 Македонија во бугарска политика - Документарна програма

08:05 Патопис - емисија

08:36 Браќа мечки - Цртан филм

10:03 Глас на америка на босански јазик

10:36 Ин магазин - емисија

11:10 Истрошеност на еднопартиски систем - Документарен филм

12:10 Без коментар

12:20 Музика

13:16 Македонци во бугарска политика - Документарен филм

14:10 Мики маус - Цртан филм

15:06 Топ 20

15:51 Патопис- документарна програма

16:00 Ин магазин - забавна емисија

16:45 Музика

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Музика

19:30 Ин магазин - емисија

19:59 Глас на америка на босански јазик

20:30 Војни удар - Игран филм

22:15 Без коментар

22:30 Вести

23:09 Големиот брат - Игран филм


Среда 19.10.201601:32 Ин магазин - емисија

02:15 Гласот на Америка на Босански јазик

02:45 Топ 20 - емисија

03:20 Балкан диск - емисија

04:11 Раѓање на македонска нација - Документарна програма

05:20 Создавање на современа држава - Документарна програма

06:56 Македонија во бугарска политика - Документарна програма

08:05 Патопис - емисија

08:36 Браќа мечки - Цртан филм

10:03 Глас на америка на босански јазик

10:36 Ин магазин - емисија

11:10 Истрошеност на еднопартиски систем - Документарен филм

12:10 Без коментар

12:20 Музика

13:16 Македонци во бугарска политика - Документарен филм

14:10 Мики маус - Цртан филм

15:06 Топ 20

15:51 Патопис- документарна програма

16:00 Ин магазин - забавна емисија

16:45 Музика

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Музика

19:30 Ин магазин - емисија

19:59 Глас на америка на босански јазик

20:30 Војни удар - Игран филм

22:15 Без коментар

22:30 Вести

23:09 Големиот брат - Игран филм


Среда 19.10.201601:32 Ин магазин - емисија

02:15 Гласот на Америка на Босански јазик

02:45 Топ 20 - емисија

03:20 Балкан диск - емисија

04:11 Раѓање на македонска нација - Документарна програма

05:20 Создавање на современа држава - Документарна програма

06:56 Македонија во бугарска политика - Документарна програма

08:05 Патопис - емисија

08:36 Браќа мечки - Цртан филм

10:03 Глас на америка на босански јазик

10:36 Ин магазин - емисија

11:10 Истрошеност на еднопартиски систем - Документарен филм

12:10 Без коментар

12:20 Музика

13:16 Македонци во бугарска политика - Документарен филм

14:10 Мики маус - Цртан филм

15:06 Топ 20

15:51 Патопис- документарна програма

16:00 Ин магазин - забавна емисија

16:45 Музика

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Музика

19:30 Ин магазин - емисија

19:59 Глас на америка на босански јазик

20:30 Војни удар - Игран филм

22:15 Без коментар

22:30 Вести

23:09 Големиот брат - Игран филм


Среда 19.10.201601:32 Ин магазин - емисија

02:15 Гласот на Америка на Босански јазик

02:45 Топ 20 - емисија

03:20 Балкан диск - емисија

04:11 Раѓање на македонска нација - Документарна програма

05:20 Создавање на современа држава - Документарна програма

06:56 Македонија во бугарска политика - Документарна програма

08:05 Патопис - емисија

08:36 Браќа мечки - Цртан филм

10:03 Глас на америка на босански јазик

10:36 Ин магазин - емисија

11:10 Истрошеност на еднопартиски систем - Документарен филм

12:10 Без коментар

12:20 Музика

13:16 Македонци во бугарска политика - Документарен филм

14:10 Мики маус - Цртан филм

15:06 Топ 20

15:51 Патопис- документарна програма

16:00 Ин магазин - забавна емисија

16:45 Музика

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Музика

19:30 Ин магазин - емисија

19:59 Глас на америка на босански јазик

20:30 Војни удар - Игран филм

22:15 Без коментар

22:30 Вести

23:09 Големиот брат - Игран филм


Среда 19.10.201601:32 Ин магазин - емисија

02:15 Гласот на Америка на Босански јазик

02:45 Топ 20 - емисија

03:20 Балкан диск - емисија

04:11 Раѓање на македонска нација - Документарна програма

05:20 Создавање на современа држава - Документарна програма

06:56 Македонија во бугарска политика - Документарна програма

08:05 Патопис - емисија

08:36 Браќа мечки - Цртан филм

10:03 Глас на америка на босански јазик

10:36 Ин магазин - емисија

11:10 Истрошеност на еднопартиски систем - Документарен филм

12:10 Без коментар

12:20 Музика

13:16 Македонци во бугарска политика - Документарен филм

14:10 Мики маус - Цртан филм

15:06 Топ 20

15:51 Патопис- документарна програма

16:00 Ин магазин - забавна емисија

16:45 Музика

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Музика

19:30 Ин магазин - емисија

19:59 Глас на америка на босански јазик

20:30 Војни удар - Игран филм

22:15 Без коментар

22:30 Вести

23:09 Големиот брат - Игран филм


Среда 19.10.201601:32 Ин магазин - емисија

02:15 Гласот на Америка на Босански јазик

02:45 Топ 20 - емисија

03:20 Балкан диск - емисија

04:11 Раѓање на македонска нација - Документарна програма

05:20 Создавање на современа држава - Документарна програма

06:56 Македонија во бугарска политика - Документарна програма

08:05 Патопис - емисија

08:36 Браќа мечки - Цртан филм

10:03 Глас на америка на босански јазик

10:36 Ин магазин - емисија

11:10 Истрошеност на еднопартиски систем - Документарен филм

12:10 Без коментар

12:20 Музика

13:16 Македонци во бугарска политика - Документарен филм

14:10 Мики маус - Цртан филм

15:06 Топ 20

15:51 Патопис- документарна програма

16:00 Ин магазин - забавна емисија

16:45 Музика

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Музика

19:30 Ин магазин - емисија

19:59 Глас на америка на босански јазик

20:30 Војни удар - Игран филм

22:15 Без коментар

22:30 Вести

23:09 Големиот брат - Игран филм


Среда 19.10.201601:32 Ин магазин - емисија

02:15 Гласот на Америка на Босански јазик

02:45 Топ 20 - емисија

03:20 Балкан диск - емисија

04:11 Раѓање на македонска нација - Документарна програма

05:20 Создавање на современа држава - Документарна програма

06:56 Македонија во бугарска политика - Документарна програма

08:05 Патопис - емисија

08:36 Браќа мечки - Цртан филм

10:03 Глас на америка на босански јазик

10:36 Ин магазин - емисија

11:10 Истрошеност на еднопартиски систем - Документарен филм

12:10 Без коментар

12:20 Музика

13:16 Македонци во бугарска политика - Документарен филм

14:10 Мики маус - Цртан филм

15:06 Топ 20

15:51 Патопис- документарна програма

16:00 Ин магазин - забавна емисија

16:45 Музика

18:15 Без коментар

18:20 Вести

19:00 Музика

19:30 Ин магазин - емисија

19:59 Глас на америка на босански јазик

20:30 Војни удар - Игран филм

22:15 Без коментар

22:30 Вести

23:09 Големиот брат - Игран филм


Филмови на ЕДО

The Medallion Freaky Friday Jumper The Mummy 3 Deep Blue Sea The Punisher Resident Evil Ronin
http://edo.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/847741The_Medallion.jpglink
http://edo.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/780390Freaky_Friday.jpglink
http://edo.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/352540jumper_comp.jpglink
http://edo.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/948141mummy_3.jpglink
http://edo.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/622822654852DeepBlueSea.jpglink
http://edo.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/679011663179the_punisher.jpglink
http://edo.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/822842493096RESIDENT_EVI.jpglink
http://edo.com.mk/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/239615983347ronin.jpglink
Слика
Скопјанец пронајден мртов во Аеродром
Сабота, 22 Октомври 2016
 - Утрово околу 04:27 часот во ЕИК-Скопје, М.С. пријавил дека на бул.„Видое... Повеќе...
Слика
На скопјанец му испишале графити на автомобил и стан
Сабота, 22 Октомври 2016
 - Непознато лице утрово испишало графити на патничко моторно возило „фиат“ и на... Повеќе...
Слика
Рускиот хакер уапсен во Прага, официјално обвинет во САД
Сабота, 22 Октомври 2016
Министерството за правда на САД соопшти вчера дека против рускиот државјанин... Повеќе...
Слика
Мартин Шулц разговара со канадската министерка за трговијата, во обид да се спаси трговскиот договор
Сабота, 22 Октомври 2016
Претседателот на Европскиот парламент Мартин Шулц во моментов разговара со... Повеќе...
Слика
Конгресот на локални и регионални власти расправаше за изборите во Србија
Сабота, 22 Октомври 2016
Со исклучок на некои нерегуларности, гласањето на локалните и покраинските... Повеќе...
Слика
Словенија поставува ограда на два гранични премини со Хрватска
Сабота, 22 Октомври 2016
Словенија, на граничниот премин со Хрватска Брегана-Обрежје, вчера почна да... Повеќе...
Слика
Отворена Канцеларијата на МУСИАД во Скопје
Сабота, 22 Октомври 2016
Македонија да не ја перципирате како мала земја со само два милиона жители, туку... Повеќе...
Слика
Зголемено монетарното злато во девизните резерви
Сабота, 22 Октомври 2016
Народната банка ја зголеми количината на монетарно злато во девизните резерви на... Повеќе...
Слика
Ќе се шокирате: Еве од каде доаѓа косата за надградби
Сабота, 22 Октомври 2016
Голем број жени својата коса ја продолжуваат со надоградба. Повеќе...
Слика
Мостар го дочекува маратонецот кој ќе урива Гинисов рекорд
Сабота, 22 Октомври 2016
Горан Николиќ (1967) од Крагуевац подготвен е да го постави новиот Гинисов светски... Повеќе...
Слика
Турнејата на Бијонсе и донесе 250 милиони долари
Недела, 16 Октомври 2016
Со последниот настап во Њу Џерси, на кој настапи со Џеј Зи, Бијонсе ја заврши... Повеќе...
Слика
Instagram подготвува револуција со новите опции
Сабота, 22 Октомври 2016
Откако Facebook ја воведе опцијата за пренос на видеа во живо, сега и Instagram се... Повеќе...
Слика
Најлошото допрва доаѓа? Голем хакерски напад урнал голем број познати страници
Сабота, 22 Октомври 2016
Само прашање на време е кога ќе уследи нов голем сајбер напад од кој ќе биде многу... Повеќе...
Слика
Huawei продаде 100 милиони смартфони за девет месеци
Недела, 16 Октомври 2016
Во првите девет месеци од оваа година Huawei има продадено 100 милиони смартфони,... Повеќе...
Слика
ДАЛИ ЗНАЕТЕ ДЕКА НОВИОТ IOS 10 „КРИЕ“ НЕКОИ МОЖНОСТИ?
Сабота, 22 Октомври 2016
Најновото издание на мобилната платформа од Apple, iOS 10, веќе се наоѓа на голем број... Повеќе...
Слика
Што се случува во телото кога имаме пеперутки во стомакот?
Сабота, 22 Октомври 2016
На сите ни се случило да го имаме тоа чувство на „пеперутки“ во стомакот, на... Повеќе...
Слика
SALES.FORCE СЕ ОТКАЖА ОД КУПУВАЊЕ НА ТВИТЕР
Недела, 16 Октомври 2016
Компанијата SalesForce.com се откажа од борбата за стекнување на социјалната мрежа за... Повеќе...
Слика
На Роналдо сите му се смејат, еве зошто
Сабота, 22 Октомври 2016
Португалскиот фудбалер Кристијано Роналдо стана главна тема за потсмев на... Повеќе...
Слика
Роденден, мала забава: Брена наполни 56 години, еве како и честитаа синовите
Сабота, 22 Октомври 2016
Популарната пејачка Лепа Брена наполни 56 години, а по полноќ, во семејниот дом на... Повеќе...
Слика
The Girl on the Train: Кога ништо не е како што изгледа
Недела, 16 Октомври 2016
Наслов:The Girl on the Train Режија: Тејт Тејлор Сценарио:Ерин Кресида Вилсон Улоги: Емили... Повеќе...
Back Home